Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Potgrond

 1. COMPO BIO POTGROND GROENTEN 40 L

  € 13,65

  Potgrond met guano voor groenten, kruiden, fruit en sierplanten. Uitsluitend samengesteld uit natuurlijke en puur organische grondstoffen. Verzorgt uw planten gedurende 4 tot 6 weken zonder bijkomende bemesting. Voor een sterke plantengroei en een rijke ontwikkeling. Praktische grow-bag: plant rechtstreeks in de zak. Geschikt voor de biologische landbouw. Samenstelling: bonkveen, groencompost, meststof, guano en hoornmeel.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 2. COMPO SANA UNIVERSELE POTGROND 40 L

  € 11,85

  Universele kwaliteitspotgrond voor het aanplanten van bomen en struiken, aanplanten en verspenen van bloemen in perken, verspenen van jonge groenteplantjes, aanplanten in bloembakken, verpotten van groene en bloeiende planten in potten en bakken, aanplanten in volle grond. De meststof met lange werking zorgt voor een goede startbemesting (voor 100 dagen). Met perliet voor een opmerkelijk betere en meer gelijkmatige water- en luchtverdeling rond de wortels. Met een aangepaste zuurtegraad voor een optimale opname van de voedingsstoffen.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 3. DCM POTGROND HUIS & TUIN 40 L

  € 12,05

  Universele kwaliteitspotgrond voor alle planten in huis en in de tuin. Met lava voor een luchtige structuur die een snelle inworteling mogelijk maakt. Bevat voldoende plantenvoeding voor 100 dagen.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 4. DCM POTGROND ORCHIDEEEN 10 L

  € 9,85

  Potgrond met ideale samenstelling voor het in- en verpotten van orchideeën. Bevat grove veenbrokjes en schors voor een extra luchtige structuur, waardoor wortelrot minder kans krijgt. Met een aangepaste voeding voor een volgehouden en kleurrijke bloei.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare