Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Meststoffen

 1. WEIDEMEST FERTIGREEN paard/schaap 25 KG

  € 19,10

  De complete NPK-meststof voor paarden- en schapenweiden. De stikstof wordt milieubewust en volgens behoefte van het gras vrijgegeven. De geleidelijke stikstofbeschikbaarheid zorgt ervoor dat het gras geen groeispurt krijgt en het eiwitgehalte in het gras laag blijft. Het aanwezige magnesium is nodig als bouwsteen van bladgroen in de plant. Extra gehalte aan zwavel voor de productie van hoogwaardige eiwitten. Bevat een belangrijk gehalte aan natrium. Dit bevordert de gezondheid van het dier en maakt het gras en hooi extra smakelijk.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 2. VIANO BUXUS & HAGEN MEST 10kg / 20 kg

  € 19,00

  Milieuvriendelijke meststof voor buxus en hagen. Maakt buxus en hagen vol en dik. Kleurt diepgroen en maakt blaadjes glanzend. Voorkomt gele blaadjes. Extra kali voor een stevige plant, beter bestand tegen vorst en droogte. Samenstelling: NPK 7-5-8(+3)MgO.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 3. ROZE KORREL 2kg / 4kg / 10 kg

  € 12,90

  De ideale voeding voor planten die nood hebben aan een onmiddellijke en snelle ontwikkeling: groenten, fruitbomen, perkplanten, struiken, sierplanten, coniferen, hagen. Roze korrels verzekeren een overvloedige en regelmatige groei. De werking start snel en de plant krijgt als het ware een groeistoot. Kan gestrooid worden, maar is eveneens 100% oplosbaar in water, wat ideaal is voor de bemesting van terrasplanten.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 4. NATUREN MOESTUINMEST BIO 15 KG

  € 23,45

  Ideaal voor de moestuin (tomaten, wortelen, aardappelen, courgetten) alsook voor fruitbomen en -heesters (peren, appelen, aardbeiende, frambozen). Geeft tot 3 maanden voeding dankzij de organische samenstelling. Gedroogd zeewier bevat spoorelementen essentieel voor een optimale groei. Een geleidelijk opnamen van de meststoffen beperkt het risico op verbranden van de wortels en het uitdrogen van de bodem.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 5. HANDSTROOIER+MOESTUINMEST 1.5 KG

  € 13,05

  Meststof voor moestuin in een handige strooibus. Vergroot de opbrengst en verbetert de smaak van groenten, fruit & kruiden. Is goed voor een drie maand lang durende gezonde voeding van uw moestuin. Dit product is ook geschikt voor de biologische landbouw. Samenstelling: NPK 6-5-10 (+4)MgO.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 6. VIANO HANDSTROOIER+BUXUSMEST 1.5 KG

  € 13,05

  Meststof voor buxus en hagen in een handige strooibus. Maakt buxus en hagen vol en dik. Kleurt diepgroen en maakt blaadjes glanzend. Voorkomt gele blaadjes. Extra kali voor een stevige plant, beter bestand tegen vorst en droogte. Samenstelling: NPK 7-5-8 (+3)MgO.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 7. KOEMEST korrel EMMER 8 KG

  € 12,90

  Zuiver natuurproduct. Deze bodemverbeteraar is te gebruiken als meststof voor het gazon, de groente- en de fruitteelt. Viano Koemest is gemaakt van verse mest. Het bestaat uit 50% organische stof. Deze organische stof verhoogt de vruchtbaarheid van de bodem aanzienlijk doordat er niet alleen stikstof maar ook een groot aantal oligo-elementen (zink, magnesium) vrijkomen.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 8. GROEN-KALK DCM 20 KG

  € 19,80

  Gekorrelde magnesiumkalk (15% MgO). Gaat grondverzuring tegen en zorgt voor een betere voedselopname door de planten, verbetert de grondstructuur. Voor het bekalken van gazon en siertuin.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 9. FLORANID GAZONMEST 7.5 KG (250m²)

  € 33,00

  Kwalitatieve gazonmeststof voor een optimale en doeltreffende gazonverzorging. Kan toegepast worden bij aanleg van het gazon en als onderhoudsbemesting. Elke korrel bevat de nodige voedingselementen en sporenelementen die volgens de behoeften van de grasplantjes worden vrijgegeven onder invloed van temperatuur en vochtigheid, resultaat: een zichtbaar groener en steviger gazon dat beter bestand is tegen veelvuldig betreden.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 10. EVERGREEN goedkope mest GAZON 200m2 20 KG

  € 23,30

  Deze samengestelde organische meststof vormt de ideale bemesting voor elk type gazon. Het gras zal steviger wortelen, met een robuust frisgroen tapijt als resultaat. De voedingselementen komen geleidelijk vrij gedurende een 100-tal dagen, waardoor het aantal maaibeurten niet stijgt. Evergreen Gazonmest 'economic' is gebruiksklaar en bestaat uit kruimels voor een optimale spreiding en gelijkmatige groei. Deze meststof bevat natuurlijke grondstoffen en verbetert de bodemstructuur. Samenstelling: NPK 6-5-8+(2)MgO.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 11. MEST VASTE PLANTEN EN BODEMBEDEKKERS 3.5 KG

  € 13,80

  Samengestelde organische meststof bevattende magnesium:  NPK 7-4-9 + 3 MgO. Rijk aan kalium voor een rustige groei en sterke, compacte planten. Extra magnesium geeft de bladeren een gezonde, diepgroene kleur. Voedt de planten gedurende meerdere maanden.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 12. DCM VLOEIB. MEST GROENTE/KRUID 800 ML

  € 10,35

  Toepasbaar in de biotuin, 100% organisch. Voor de bijbemesting van alle groenten en kruiden in serre, open lucht of in pot. Bevat veel stikstof en heeft daardoor een direct effect op de groei van de planten met een lange nawerking. Samenstelling: NK6-3.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 13. DCM TOMATEN MEST BIO 750g / 1.5kg / 3.5kg

  € 8,85

  Evenwichtige formule op basis van natuurlijke grondstoffen, speciaal voor het telen van tomaten. Bevat veel kalium waardoor de stevigheid van de planten en de ontwikkeling van dikke sappige tomaten bevorderd wordt. Heeft een zachte werking en is toepasbaar in de biotuin, zonder verbrandingsgevaar en zonder zoutophoping in de bodem te veroorzaken.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 14. VIANO GREENCOMFORT 2in1 10kg / 20kg

  € 26,25

  Milieuvriendelijke meststof voor gazon + anti-onkruid. Kleurt gazon diepgroen. Voedt 100 dagen. Niet geschikt voor grasperken < 1 jaar. Voor een optimale werking, bij voorkeur te gebruiken bij een temperatuur van + 15 °C. Het gras maaien 3 dagen voor het strooien. Na het strooien 1 week wachten alvorens te maaien. Samenstelling: NPK 9-3-3 (+3)MgO + 0,16% 2,4 D - 0,14% Mecoprop-P - 0,04% Dicamba.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 15. VIANO GREENCOMFORT 3in1 4kg / 10kg / 20kg

  € 15,10

  Milieuvriendelijke meststof voor gazon + anti-mos. Kleurt gazon diepgroen. Voedt 100 dagen. Vlekt niet (ook niet op kledij). Bruikbaar bij lage temperatuur vroeg in de lente. Geschikt voor grasperken met veel mos. Samenstelling: NPK 6-3-5 + 0,88% ijzerdinatrium EDTA + 0,6% watervrij ijzersulfaat + bacteriën.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare