Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Retourneren

Hoe kan ik betalen? Wat als u wil ruilen?

We proberen op Living in the Garden per product een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van de belangrijkste kenmerken te geven. Omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de beeldscherminstellingen, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden. Bestelde u een product en had u iets anders verwacht? Dan kan u het product ruilen. Bij een ruiling zal Living in the Garden eenmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel.

Wat als u wil afzien van de aankoop?
Neem dan contact op met Living in the Garden binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product (shop@livinginthegarden.be). U kan de goederen nadien in originele staat en verpakking op eigen risico en kosten terugsturen naar Living in the Garden, via het etiket van DPD van uw bestelling of naar het adres op de homepage van onze winkel. Na ontvangst van de teruggestuurde goederen wordt het aankoopbedrag binnen 20 dagen op uw rekening gestort.

Bent u op zoek naar iets en kan u het niet vinden?
Aarzel dan niet en neem gerust contact op met ons. We verkopen natuurlijk niet de volledige collectie van iedere leverancier, maar we kunnen wel zien of we een oplossing vinden voor uw probleem!