Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gereedschappen

 1. Vork RVS

  € 9,00

  Vork RVS

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 2. GRASSCHAAR GARDENA DRAAIBAAR

  € 28,00

  Draaibare grasschaar voor het makkelijk en precies bijwerken van de graskanten. Ook niet-toegankelijk plekken in de tuin zijn bereikbaar. Door het draaimechanisme van 360° kunnen zowel linkshandige als rechtshandige mensen comfortabel werken. Met ergonomisch gevormde handgreep met elementen van zachte kunststof. De messen met antikleefcoating en golfsnede zorgen dat u nauwkeurig en op een consistente hoogte kunt snoeien. Met gelagerde messen voor gelijkmatig en krachtig snoeien over de volledige lengte van het mes. Is eenvoudig te vergrendelen.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 3. FELCO 910 ETUI LEDER DUOFIX

  € 21,50

  Holster van echt leder met sleuf en clip voor bevestiging aan de ceintuur.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 4. ARS SNOEIKOFFER

  € 174,45

  Koffer met ARS snoeischaar 20 cm, ARS inklapbare snoeizaag 38 cm, ARS takkenschaar 44 cm, ARS reinigingsspray van 100 ml.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 5. FELCO 160L ESSENTIEL LARGE ERG

  € 31,40

  Model voor de grotere hand. Snoeischaar met comfortabele, zeer lichte en stevige handgrepen van sterk composite fiber, bovenmes en ondermes in hoogwaardig gehard staal, duidelijke en nauwkeurige snede. Zeer gemakkelijke en duurzame instelling van de snede. Ergonomie: bescherming van de hand en van de pols dankzij de ideale vorm van de handgrepen. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. Grootte: 22 cm. Max. diameter takken: 25 mm.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 6. FELCO 2 SNOEISCHAAR

  € 52,60

  Klassiek model. Snoeischaar met comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium, bovenmes en geklonken ondermes in hoogwaardig gehard staal, duidelijke en nauwkeurige snede. Gemakkelijke en duurzame instelling van de snede. Met draadsnijder en sapgoot. Ergonomie: bescherming van de hand dankzij de stootblokje-schokdemper. Met anti-slipbekleding. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. Grootte: 21,5 cm. Max. diameter takken: 25 mm.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 7. FELCO 5 ECONOMIC STAAL. ZWART

  € 29,65

  Basis model. Snoeischaar met stevige handgrepen van staal, bovenmes en ondermes in hoogwaardig gehard staal, duidelijke en nauwkeurige snede. Gemakkelijke instelling van de snede. Met antislip-bekleding. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. Grootte: 22,5 cm. Max. diameter takken: 25 mm.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 8. FELCO 6 COMPACT

  € 51,40

  Compact model. Snoeischaar met comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium, bovenmes en geschroefd ondermes in hoogwaardig gehard staal, duidelijke en nauwkeurige snede. Gemakkelijke en duurzame instelling van de snede. Met draadsnijder en sapgoot. Ergonomie: bescherming van de hand en van de pols dankzij de ideale vorm van de handgrepen en de stootblokje-schokdemper. Met antislip-bekleding. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. Grootte: 19,5 cm. Max. diameter takken: 20 mm.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 9. FELCO 7 ROLLER

  € 71,25

  Ergonomisch model. Snoeischaar met comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium, bovenmes en geschroefd ondermes in hoogwaardig gehard staal, duidelijke en nauwkeurige snede met gemakkelijke en duurzame instelling. Met draadsnijder en sapgoot. Bescherming van de hand en van de pols en optimalisatie van de krachten dankzij de rolhandgreep, de gebogen kop en de stootblokje-schokdemper. Met antislip-bekleding. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. Grootte: 21 cm. Max. diameter takken: 25 mm.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare
 10. FELCO 8 ERGO

  € 53,25

  Ergonomisch model. Snoeischaar met comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium, bovenmes en geschroefd ondermes in hoogwaardig gehard staal, duidelijke en nauwkeurige snede met gemakkelijke en duurzame instelling. Met draadsnijder en sapgoot. Bescherming van de hand en pols en optimalisatie van de krachten dankzij de ideale vorm van de handgrepen, de gebogen kop en de stootblokje-schokdemper. Met antislip-bekleding. Alle onderdelen zijn vervangbaar. Grootte: 21 cm. Max. diameter takken: 25 mm.

  Meer Informatie

  Add to wishlist |Add to compare